Naar boven

Betaalinformatie

Let op! Voor Belgische bedrijven en ondernemingen kunnen wij via deze webshop geen intracommunautaire levering toepassen (btw verlegd, o% btw factuur).
Zakelijk schroeven bestellen? Ga naar Pro-vijzen.beSchroeven-online.be biedt 4 mogelijkheden tot betalen:
  • Bancontact/ Mister Cash
  • Vooruitbetalen (betaling per bank overschrijving)
  • Paypal (vertrouwd via uw eigen Paypal account)
  • Afterpay achteraf betalen (betaal na 14 dagen op Afterpay factuur)
√ https:// verbinding! Bij Schroeven-online.be winkelt u 100% veilig dankzij het SSL sertificaat!

Bancontact/ Mister Cash is één van de veiligste en snelste methode om te betalen.Nadat u uw producten heeft besteld en heeft gekozen om de betaling via Bancontact/ Mister Cash te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is.

Vooruitbetalen
is mogelijk indien u hiervoor kiest, LET OP! levertijd 4 - 5 werkdagen! Het leveren van de goederen gaat niet zo snel als de methode ideal betalingen, vanwege de verwerking van de betalingen door uw bank. Indien u kiest voor vooruitbetaling dan maakt u het bekendgemaakte bedrag aan ons over. Zodra wij akkoord hebben dat de betaling ontvangen is, gaan wij direct over tot leveren van de door u bestelde producten.

Achteraf betalen (Afterpay): U bestelt de door u gewenste producten, in de winkelwagen kiest u voor ''Afterpay''. U ontvangt uw bestelling zoals u van ons gewend bent binnen 24 uur bij u thuis. U ontvangt per email de factuur die namens Afterpay naar u verzonden word en u betaalt deze binnen 14 dagen aan Afterpay. Voor vragen over deze betaalmogelijkheid kunt u ook terecht op de website van Afterpay.
  1. Bestelling plaatsen
  2. Online credit check door Afterpay
  3. Bestelling ontvangen
  4. Betaling op factuur binnen 14 dagen.
  5. Makkelijker & veiliger kan niet!

PayPal, veilig betalen via uw eigen PayPal account.