Naar boven

Dreumex

Dreumex Dreumex is een toonaangevende producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen. Specifiek voor wanner jouw handen zwar vervuild zijn na klussen. Door de jarenlange ervaring kan Dreumex het totaalpakket ontwikkelen. Producten die echt werken, die jouw handen beschermen, reinigen en verzorgen. Bekijk hieronder het complete aanbod van Dreumex. 
DREUMEX handreiniger geel Plus 4,5L DREUMEX handreiniger geel Plus 4,5L € 38,99
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX handreiniger Expert 1L. DREUMEX handreiniger Expert 1L. € 19,99
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX handreiniger rood Classic 600ml DREUMEX handreiniger rood Classic 600ml € 9,99
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX handreiniger rood Classic 4,5L DREUMEX handreiniger rood Classic 4,5L € 39,99
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX dispenser en muursteun t.b.v. 4,5L DREUMEX dispenser en muursteun t.b.v. 4,5L € 44,49
Bestellen
Toevoegen

Meer over Dreumex

Hoogwaardige handreinigings- en verzorgingsproducten Dreumex is grotendeels bekend om zijn hoogwaardige handreinigings- en verzorgingsproducten. Maar wist u dat Dreumex daarnaast ook industriële reinigers maakt en een eigen washroom concept heeft speciaal voor handhygiëne in toiletruimten? Eigenlijk niet zo vreemd, aangezien deze producten aansluiten bij de bestaande behoefte van onze klanten. Zo kunnen producten zoveel mogelijk bij één leverancier aangeschaft worden met de vertrouwde kwaliteit van Dreumex

Verder produceert Dreumex een groot aantal chemische producten en vloeistoffen, waarbij alle processen in eigen beheer plaatsvinden, van productontwikkeling tot productie, afvul en verpakken. Ook heeft Dreumex de mogelijkheid om klantspecifieke formuleringen en producten te produceren. 

Dreumex handreinigers
De voordelige Dreumex handreinigers specialist

Voor een ruim assortiment Dreumex handreinigers tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vragen heeft over de toepassing ervan, dan staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons