Naar boven

SPAX WIROX schroeven

 

De SPAX WIROX schroeven met extreem hoge corrosiebescherming

De SPAX WIROX schroeven hebben het oppervlak met extreem hoge corrosiebescherming. De nieuwe, exclusieve WIROX-buitenlaag van SPAX geeft bij een neutrale test met zoute sproeinevel een hogere corrosiebescherming dan wat de norm voorschrijft voor traditionele blank verzinkte schroeven, en ze heeft een duidelijk grotereoppervlakhardheid. Daarom is deze schroef ideaal voor buitentoepassingen zoals bijvoorbeeld carports of pergola’s, waar ze niet direct wordt blootgesteld aan de weersinvloeden. SPAX WIROX heeft bovendien een duidelijk hogere oppervlakhardheid dan bijvoorbeeld traditioneel geel verzinkt of schroeven die overtrokken zijn met zinklamellen, en is dus resistenter bij mechanische belasting.

 

Kies uw SPAX WIROX schroeven

 

De voordelige SPAX WIROX schroeven specialist

 

De voordelen en eigenschappen van de SPAX WIROX schroeven

  • Met WIROX wordt een hogere corrosiebescherming bereikt dan met blanke verzinking (laagdikte: 4–6 µm bij kunstmatige atmosferische corrosie)
  • WIROX heeft vooral voordelen voor het verwerken in gebruiksklasse 2 volgens Eurocode 5 bij open bouwwerken zonder directe blootstelling aan weersinvloeden, bijvoorbeeld bij carports of pergola’s
  • WIROX is chroom(VI)-vrij en dus zowel de productie als het gebruik zijn duidelijk milieuvriendelijker dan traditionele oppervlakken
  • WIROX is slijtvast en mechanisch meer belastbaar
  • WIROX voldoet aan klasse 5 volgens DIN EN 1670 voor buitengewoon hoge roestbestendigheid.

 

Wij bieden u een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat u meteen aan de slag kan. Voor een ruim assortiment SPAX WIROX schroeven tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vragen heeft over SPAX WIROX schroeven, staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons